Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...
  • Warm ontvangst voor jong & oud
  • Cadeautje? met liefde ingepakt!
  • Bezorging in Bodegraven, Nieuwerbrug aan den Rijn, Waarder en Driebruggen voor €2,00

Bijbels

Bijbel
Wij geloven in de Bijbel als het gezaghebbende Woord van God, het gehoorzamen ervan brengt leven & licht, blijdschap & vrede.
Om deze reden vind je bij ons een groot en divers assortiment Bijbels in diverse vertalingen, uitvoeringen en maten.
Denk hierbij ook aan kinderbijbels, jongerenbijbels, studiebijbels, journal/bijschrijfbijbels, overschrijfbijbels, gezinsbijbels, trouwbijbels, luxe uitvoeringen, Bijbel in een jaar en Bijbels geschikt als evangelisatiemiddel.

Een Bijbel wordt vaak een kostbaar en persoonlijk document waar u jarenlang plezier van heeft, daarom helpen wij u graag bij het vinden van een Bijbel(vertaling) die bij u past.

Ook hebben wij een groot assortiment bijbelhoezen, speciale markeerstiften, notitieboekjes en bijbelstudieboeken die je voor jezelf persoonlijk of als kring kunt gebruiken om verder te schatgraven in Gods Woord.

Bijbels in een andere taal zijn ook bij ons te koop. We zijn ons assortiment Engelse Bijbels in de winkel aan het uitbreiden,maar uiteraard kunnen we ze ook voor u meenemen als we een bestelling bij onze leverancier ophalen. Er zijn diverse Engelse Bijbelvertalingen beschikbaar, zoals oa NIV, ESV, KJV, NKJV, NASB.
Zoekt u een bijbel in nog een andere taal, laat het ons weten, wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen!

bijbel bijbel bijbel