Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...
  • Warm ontvangst voor jong & oud
  • Cadeautje? met liefde ingepakt!
  • Bezorging in Bodegraven, Nieuwerbrug aan den Rijn, Waarder en Driebruggen voor €2,00

Cadeaus

CadeauCadeautje nodig?
Wij hebben een groot assortiment cadeauartikelen voor iedere leeftijd en elke gelegenheid passend bij de identiteit van onze winkel. Een cadeautje moet een feest zijn om weg te geven, dus zorgen wij ervoor dat wij deze zo feestelijk mogelijk voor je inpakken!

De cadeauartikelen die je op dit moment in de webshop vindt zijn nog maar een gedeelte van ons assortiment. Kom dus eens lekker rondsnuffelen in onze winkel om het gehele assortiment te zien. Op social media brengen wij steeds de nieuwste producten onder de aandacht. Volg ons Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven!

Little Dutch
Wij verkopen met trots de prachtige producten van Little Dutch! Deze eigentijdse producten van hoge kwaliteit, zullen jonge kinderen direct aanspreken, ook zeer geschikt om weg te geven als kraam- of verjaardagscadeautje. Ons assortiment in de winkel bestaat o.a. uit speelgoed, knuffels, poppen, spelletjes en boeken. Daarnaast kunnen wij ook het volledige assortiment van Little Dutch leveren. Kijk de catalogus in onze winkel eens door of laat ons weten waar je naar op zoek bent. Leuk voor de inrichting van je babykamer of voor het eerste setje babykleding.

mok maffe sokken Littledutch
zeep led